joi, 13 mai 2010

MUZEE CIUDATE,ABSURD SI RIDICOL


Iata ce colectii puteti gasi in cele mai traznite muzee din lumea larga:
Muzeul Bata al Pantofilor,din Toronto,expune 10.000 de perechi de pantofi si produse aferente din toata lumea.Aici se gasesc sandale egiptene ,dar si condurii de bal ai Reginei Victoria, pantofii rosii ai lui Marilyn Monroe si cei cu platforma ai lui Elton John(foto).
Muzeul International al Bananelor, din California, expune banane facute din cele mai diverse materiale, de la bronz la sapun, precum si bomboane in forma de banana produse in ultimii 25 de ani, tricouri, papuci si o canapea in forma de banana de 2,5 metri lungime.
Muzeul International Sulabh al Toaletelor, din India, expune, printre altele, o replica a toaletei Regelui Ludovic al XIII-lea care arata ca un tron, precum si un proiect al Marinei Militare Americane:Incinolet, care incinereaza materiile din interior pana devin cenusa inodora.
Muzeul Artei Proaste din Boston se prezinta drept unicul muzeu dedicat colectarii, conservarii, expunerii si celebrarii artei de prost-gust in toate formele si in toata gloria ei.
Muzeul Britanic al Aparatelor de Tuns Iarba este situat in Southport si expune 200 de cositoare de iarba vechi, printre care si cele ale unor celebritati precum Printul Charles.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu